Tiskanice
Baner
Struktura mirovina
Baner
Baner
Svečano otvorena zgrada zavoda u Zenici PDF Ispis E-mail

Županijska administrativna služba MIO/PIO za Zeničko-dobojsku županiju ponovo se nalazi na adresi u ulici Aska Borića 28 u Zenici. Naime, u protekle tri godine služba se nalazila u naselju Crkvice na adresi Prve zeničke brigade 1d, dok je istovremeno trajala rekonstrukcija i obnova zgrade u ulici Aska Borića.  Nakon dovršetka obnove, jučer je svečano otvorena novouređena zgrada u kojoj se, pored službi Zavoda za MIO/PIO, nalazi i Županijski zavod za zdravstveno osiguranje ZDŽ-a.


Svečanim presijecanjem vrpce obnovljenu zgradu otvorili su Mirzeta Subašić, ravnateljica ZZO-a ZDŽ-a, Zijad Krnjić, ravnatelj Zavoda MIO/PIO te Miralem Galijašević, predsjednik Vlade ZDŽ-a.

Obnova zgrade, koja je izgrađena 1959. započela je 2014. a završena u lipnju ove godine. U potpunosti je obnovljena i suvremeno opremljena te je prilagođena za pristup osobama s invaliditetom. Za obnovu zgrade utrošeno je oko 2,7 milijuna KM s uračunatim porezom, a obnova je financirana sredstvima Zavoda MIO/PIO u iznosu od oko 45 posto te sredstvima Zavoda za zdravstveno osiguranje ZDŽ-a u iznosu od oko 55 posto.


Promjenom adrese izmijenjeni u i brojevi telefona te se sada službe Zavoda MIO/PIO u Zenici mogu kontaktirati na broj 032 466 200 (centrala) i 032 466 244 (fax)


GALERIJU slika sa otvaranja možete pogledati OVDJE