Tiskanice
Baner
Struktura mirovina
Baner
Baner
Demant na objavljeni tekst Večernjeg lista o kašnjenju isplate mirovina PDF Ispis E-mail

Ovim putem želimo demantovati tekst „Ostatak novca za mirovine uplatit će se idućeg tjedna“ u Večernjem listu objavljen u subotu 10.8.2013 u kojem stoji kako će se ostatak novca  za mirovine isplatiti u ponedjeljak i utorak.

 

Kao što smo ranije i najavili, velika većina srpanjskih mirovina je isplaćena do 07.08. tj. prije početka Bajrama, dok je ostatak novca isplaćen u naredna dva dana.

U subotnjem izdanju Večernjeg lista stoji kako se „Neslužbeno doznaje kako bi sredstva na račune trebala „leći“ u ponedjeljak i utorak“ za HT Pošte Mostar.

Ne samo da se radi o potpuno neprofesionalom pisanju, već se objavljuju netačne i nepotvrdjene informacije o kašnjenju isplate mirovina.

Na ovaj način Večernji list obmanjuje javnost ne samo ovim već i prethodnim tekstovima o stanju u FZ MIO/PIO, te se nameće pitanje zbog čega daju neistinite informacije.   

 

Ovim putem još jedanput želimo informisati javnost da je 66% novca namjenjenog  HT Poštama isplaćen već prvog dana dok je 33% novca isplaćen u četvrtak 08.08.2013. Preostalih 1% je isplaćen dan kasnije.

Sigurni smo da su HT Pošte Mostar do sada isplatili mirovine svojim umirovljenicima, tako da se pitamo čemu služe slične informacije.