Tiskanice
Baner
Struktura mirovina
Baner
Baner
Hotel Ero u vlasništvu Vlade HNŽ PDF Ispis E-mail


Direktor Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje Zijad Krnjić, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg, danas su potpisali Ugovor o prodaji hotela ''Ero'' u vlasništvo Vlade Hercegovačko-neretvanske županije.


Potpisivanjem Ugovora okončane su aktivnosti oko kupnje hotela ''Ero'' gdje će biti smještena županijska tijela uprave.


Zijad Krnjić, ravnatelj Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje izrazio je zadovoljstvo što je današnjim potpisivanjem Ugovora transparentno i u obostranom interesu zvanično okončan  postupak prodaje hotela ''Ero'' .

''Vjerujem kako će Vlada Hercegovačko-neretvanske županije uskoro ovaj objekt dovesti u funkciju kako bi građanima HNŽ na jednom mjestu bile dostupne sve usluge županijskih  tijela uprave,''  kazao je ravnatelj Krnjić.


''Današnjim potpisivanjem Ugovora okončali smo postupak kupnje hotela ''Ero'' za potrebe smještaja Vlade i drugih županijskih tijela uprave.

Slijedi rekonstruiranje zgrade Hotela kako bi bila funkcionalna i mogla odgovoriti potrebama, te kako bi uskoro građani mogli na jednom mjestu završiti najveći dio administrativnih poslova.

Uštede koje ćemo ostvariti smještajem na jednom mjestu kao i pogodnosti koje iz toga proizlaze potvrdit će opravdanost ovoga investiranja za koje smo kreditom kod Razvojne banke Bosne i Hercegovine osigurali 11.000.000,00 KM,'' kazao jer nakon potpisivanja Ugovora predsjednik Herceg.

Inače, uz nazočnost predstavnika notarskog ureda Musa, na potpisivanju Ugovora u kojem je definirano kako će Vlada HNŽ Federalnom zavodu za mirovinsko i invalidsko osiguranje nakon preuzimanja objekta u roku od 270 dana, a u četiri jednaka obroka uplatiti ukupno 10.550.144,00 KM, bili su nazočni Ivan Rogić, zamjenik ravnatelja i Eugen  Ćubela, predsjednik Upravnog odbora FZ MIO.