Tiskanice
Baner
Struktura mirovina
Baner
Baner
Obavijest o potvrdama o životu za 2016. godinu korisnicima hrvatske mirovine s prebivalištem u Bosni i Hercegovini PDF Ispis E-mail

Obavještavamo korisnike hrvatske mirovine s prebivalištem u Bosni i Hercegovini da je između Federalnog zavoda za mirovinsko/penzijsko i invalidsko osiguranje i Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranja i između Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske i Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje uspostavljena elektronička razmjena podataka potrebnih za redovitu isplatu mirovina radi sprečavanja nepripadne isplate zbog smrti korisnika mirovina.


Korisnici hrvatske mirovine s prebivalištem u Bosni i Hercegovini za koje su na navedeni način uspješno razmijenjeni podaci ne trebaju dostaviti ovjerenu i potpisanu tiskanicu potvrde o životu.


Onim korisnicima  za koje nisu uspješno razmijenjeni podaci otpremljene su u tjednu od 15. do 18. veljače 2016. tiskanice potvrda o životu koje su dužni ovjeriti kod nadležnog tijela i dostaviti Zavodu do 31. ožujka 2016.