Tiskanice
Baner
Struktura mirovina
Baner
Baner
Uspješno provedena akcija dragovoljnog darivanja krvi PDF Ispis E-mail

  

Federalni je zavod za mirovinsko i invalidsko osiguranje, u suradjni sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Sveučilišne kliničke bolnice Mostar organizirao i proveo prvu akciju dragovoljnog darivanja krvi za djelatnike Zavoda. Akciji se odazvao dvadeset i jedan djelatnik Zavoda iz Središnje administrativne službe Mostar i županijskih službi ZHŽ-a i HNŽ-a, a krv je, nakon lječničkog pregleda, darivalo četrnaest djelatnika.

S obzirom da se radi o prvoj akciji unutra FZ MIO Mostar, možemo biti zadovoljni odzivom djelatnika i količinom prikupljenih doza krvi, pa stoga akciju ocjenjujemo jako uspješnom. Dogovoreno je da će se slične akcije i u buduće provoditi, pa stoga očekujemo kako će akcije darivanja krvi postati tradicijom.

Djelatnici Zavoda za transfuzijsku medicinu, zahvalivši na odzivu, istaknuli su kako je darivanje krvi privilegija zdravih osoba.

Krv je lijek koji se ne proizvodi u tvornici, nego zdrav čovjek mora pružiti ruku i pomoći bolesnome, stoga budite darivatelj krvi, jer ako spasite jedan život, spasili ste cijeli svijet.

Više slika sa akcije u našoj Galeriji.