Tiskanice
Baner
Struktura mirovina
Baner
Baner
Novosti
Zijad Krnjić ponovo izabran za ravnatelja FZ MIO/PIO PDF Ispis E-mail


Vlada Federacije BiH je imenovala mr. Zijada Krnjića na mjesto ravnatelja Zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje Federacije BiH. Vlada je odluku donijela nakon što je razmotrena lista najboljih kandidata. Krnjić će tako dužnost ravnatelja Zavoda obavljati i sljedeće četiri godine.

 
Mirovine za srpanj, 5. kolovoza PDF Ispis E-mail

U skladu sa Zakonom o mirovinskom i invalidskom osiguranju, mirovine za mjesec srpanj će biti isplaćene u ponedjeljak 5. kolovoza 2019. godine.Najniža mirovina iznosi 371,77 KM, zajamčena 465,87 KM, a najviša 2.174,48 KM.Ukupno potrebna sredstva za isplatu mirovina za mjesec srpanj, s uračunatim troškovima, iznose oko 185 milijuna KM.

 
Potpisan Sporazum o elektroničkoj razmjeni podataka iz oblasti mirovinskog i invalidskog osiguranja između FZ MIO/PIO i Fonda za penzijsko I invalidsko osiguranje Sjeverne Makedonije PDF Ispis E-mail

U Mostaru je u razdoblju od 4. do 5. srpnja 2019 godine održan sastanak predstavnika Federalnog zavoda MIO/PIO i predstavnika Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Sjeverne Makedonije.


Na sastanku je usuglašen i potpisan Sporazum o elektronićkoj razmjeni podataka na području mirovinskog i invalidskog osiguranja kao i Tehnički protokol o elektroničkoj razmjeni podataka.

Sporazum su potpisali ravnatelj FZ MIO/PIO Zijad Krnjić i ravnatelj Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Shaip Zeneli.

Cilj ovog sastanka  je  unaprijediti međusobnu suradnju i razmjenu podataka između nositelja osiguranja kako bi se poboljšali i ubrzali procesi ostvarivanja prava iz oblasti mirovinskog i invalidskog osiguranja.

Iskazano je zadovoljstvo zbog održanog sastanka kao i dosadašnje dobre suradnje nositelja osiguranja.

 
Mirovine za lipanj, 5 srpnja PDF Ispis E-mail

U skladu sa Zakonom o mirovinskom i invalidskom osiguranju, mirovine za mjesec lipanj će biti isplaćene u  petak 5. srpnja 2019. godine.

 

 

Najniža mirovina iznosi 371,77 KM, zajamčena 465,87 KM, a najviša 2.174,48 KM.

 

 

Ukupno potrebna sredstva za isplatu mirovina za mjesec lipanj, s uračunatim troškovima, iznose oko 185 milijuna KM.

 
Mirovine za svibanj, 3 lipnja PDF Ispis E-mail

U skladu sa Zakonom o mirovinskom i invalidskom osiguranju, mirovine za mjesec svibanj će biti isplaćene u ponedjeljak 3. lipnja 2019. godine.Najniža mirovina iznosi 371,77 KM, zajamčena 465,87 KM, a najviša 2.174,48 KM.Ukupno potrebna sredstva za isplatu mirovina za mjesec svibanj, s uračunatim troškovima, iznose oko 185 milijuna KM.

 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 9 od 69